fredag 26 juni 2009

Imorgon vadar vi över floden älskling


Imorgon ska vi vada. Vi har letat upp en liten liten ö där ingen aning brukar vara, där ska vi tälta. Imorgon ger vi oss ut i gryningen, med vårt nyinköpta skogsgröna tält och triangaköket vi fick i present av mamma o pappa. Stället där vi ska vada över på är 120 cm djupt som mest. Det blir nog Emir som får bära över all packning, medans jag går eller simmar. Caramell får simma.

Det ska bli så skönt att komma ut i skogen! Efter att ha suttit inomhus på jobbet 8-16 hela veckan längtar jag efter att vara utomhus hela helgen. Jag har visserligen gått ut till viken och suttit vid klipporna och badat och varit ute hela kvällarna, men det räcker inte! Önskar att man kunde sova utomhus jämt.. Om det inte var så mycket fiskmåsar vid vårt hus hade vi kunnat sova på takterassen.. På tal om fiskmåsar, jag blev nästan anfallen av en sån för några dagar sen! Var ute med Caramell, och så hörde jag skrik, och så kände jag vinddraget av vingar från en fiskmås i nacken, vänder mig om. Då gör fiskmåsen en lov och kastar sig mot mig! Som tur var hade jag min största handväska så jag kunde sjasa bort den. Allt sedan dess har jag varit allmänt misstänksam mot alla fåglar.. Vet inte riktigt om det går att lita på dem.

En bra sak med mitt jobb är att det finns färgskrivare här. Jag är extremt fixerad vid listor (särskilt enligt min sambo) och nu när jag skrev lista inför tältningen så delade jag upp varorna enligt vilken affär jag skulle handla på. Och så blev jag jätteglad när jag kom på att jag kan göra willysvarorna röda, rustavarorna gula, och ÖoBvarorna gröna... haha, jag är i List-himmelen!

Inga kommentarer: